Sunday, September 15, 2013

ငါးအသည္းဆီျပန္ဟင္းႏွင့္ ဒညင္းသီးျပဳတ္တို႔ စားသံုးခဲ့ရာမွ အစာအဆိပ္သင့္


ငါးအသည္းဆီျပန္ဟင္းႏွင့္ ဒညင္းသီးျပဳတ္တို႔ စားသံုးခဲ့ရာမွ
အစာအဆိပ္သင့္

ရန္ကုန္၊ စက္တင္ဘာ ၁၅

၁၄.၉.၂၀၁၃ရက္ေန႔ ၁၀၀၀အခ်ိန္ခန္႔တြင္ ထန္းတပင္ၿမိဳ႕နယ္၊ တူးေခ်ာင္းေက်းရြာ၊ ျမန္မာ့မီးရထား၀င္းေန ေဆာက္လုပ္ေရးကုမၼဏီတြင္ သံခ်ည္သံေကြးလုပ္ကိုင္သူမ်ားျဖစ္သည့္ ကိုထြန္းထြန္းဦး (၃၃)ႏွစ္၊ မျမင့္ျမင့္ေမာ္(၃၁)ႏွစ္၊ ကိုေဇယ်ာမင္း(၂၆)ႏွစ္၊ မပုလဲ၀င္း(၄)ႏွစ္တို႔ မိသားစု (၄)ဦးႏွင့္ အတူေနကိုခ်စ္ကို(၂၅)ႏွစ္တို႔သည္အျခားအလုပ္သမား
(၂) ဦးႏွင့္အတူ ေနအိမ္၌ငါးအသည္းအားဆီျပန္ဟင္းခ်က္၍
ဒညင္းသီးျပဳတ္ႏွင့္တဲြဖက္ ထမင္းစားခဲ့ၾကရာမွ နာရီ၀က္ခန္႔အၾကာတြင္ ၄င္းတို႔(၅)ဦးမွာ မူးေ၀ေအာ့အန္ခဲ့ေသာ္လည္း ေနထိုင္ရသည္မွာ သက္သာေသးသျဖင့္ ေဆးရံုသို႔ျပသျခင္း မျပဳခဲ့ေၾကာင္း
၁၅.၉.၂၀၁၃ရက္ေန႔ ၁၀၀၀အခ်ိန္ခန္႔တြင္ ၄င္းတို႔ (၅)ဦးမွာ ပိုမိုၿပီးမူးေ၀ေအာ့အန္လာသျဖင့္ အင္းစိန္ေဆးရံုသို႔ျပသခဲ့ရာ အေရးေပၚအေဆာင္၌ အတြင္းလူနာ (မစိုးရိမ္ရ)မ်ားအျဖစ္
တက္ေရာက္ ကုလ်က္ရွိေၾကာင္း သတင္းရရွိပါသည္။

ရဲဇာနည္မွကူးယူေဖာ္ၿပပါသည္။                                     ေပါက္ေခါင္းသတင္း


0 comments:

Post a Comment

Facebook Like Page